Tip os log ind
 • 1/: - Noget i vores tid råber på at nedbryde barriererne mellem os, så vi kan være sammen og opleve og dele med hinanden. Det giver samhørighed, og det er noget, vi alle har brug for at mærke, siger Sigurd Barrett.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - At fortælle store vigtige historier er blevet min »ting«, og det er fantastisk at opleve, at det kan samle på tværs af generationer, siger Sigurd Barrett.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Sigurd Barrett trives bedst med at være i gang det meste af tiden, og ofte er det i selskab med et instrument.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Efter skilsmissen fra sine børns mor flyttede Sigurd Barrett ind i bjælke­hytten i Valby, hvor der i dag er plads til både kæreste og børn.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg står efter 40 år og tænker, at det hele lykkedes meget bedre, end jeg havde turdet håbe på. Det gik på en helt anden måde. Vejen derhen har været helt anderledes, end jeg troede, den ville være, men det også er fantastisk. Det er det, der er livet, siger Sigurd Barrett.
  Foto: Carsten Lauridsen

Sigurd Barrett ville være kunstner for voksen: Jeg fandt ud af, at jeg allerede var i mål

I årevis har Sigurd Barrett især brugt sit kreative krudt på at underholde børn. Han har forestillet sig, at det var noget midlertidigt, indtil han for alvor skulle bevise sit værd som kunstner med et voksent publikum. Men for ikke så længe siden forstod han, at han allerede er nået i mål
30. marts 2019, 15.54

Den dag fik han ikke meget at spise. For når han havde sluppet den ene hånd og smilende sagt tak for de pæne ord, stod den næste klar for at fortælle ham om...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kultur