Tip os log ind
  • 1/: Der er fart på den lille ekvipage, der består af ponyen Amir med Sofie Tønnesen på ryggen, der er til springaften på Hodsager Rideklub. Efter de små ponyer er der springundervisning for de ældre piger, og efter undervisningen er der spisning i klubbens rytterstue.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Fra venstre er det Sofie Tønnesen på Amir, Vibeke Risum Thomsen på Emma, Silje Weis på Tarzan og Laura Gylling Jensen på Clowie. I midten står ridelærer Jane Kjær Nielsen, der står for dagens holdundervisning i spring.
  • 1/: Hodsager Rideklub har 10 elevheste og -ponyer til børn, voksne og begyndere, og klubben lægger stor vægt på sociale arrangementer og fællesskab blandt medlemmerne. Til venstre er det Josephine Leer, Ida Kirsten Tang på sin hest Cyon og Lisbeth Kusk, der er medlem af rideklubbens bestyrelse. ?
    Foto: Henrik Ole Jensen

Rideklub med fokus på motion, hygge og fællesskab

Hodsager Rideklub har ponyer og heste til både børn og voksne, der kan gå til ridning, og så er fællesskabet en vigtig faktor i klubbens dna
10. maj 2018, 16.17

Hodsager Onsdag aften er der springaften på Hodsager Rideklub for klubbens elever, og på den solrige forårsaften, da Folkebladets udsendte er forbi, spurter...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Aulum