Tip os log ind
Mandag 25. februar genoptager Brande Old Boys uddelingen af hæderen »Årets navn« og »Årets forening«.?
Foto: Privatfoto

Årets navn og forening

24. januar 2019, 17.40

Brande Det bliver afsløret i forbindelse med Brande Old Boys' generalforsamling mandag 25. februar, hvem der skal kåres som »Årets navn« og »Årets forening« i den gamle Brande Kommune. Men inden da skal udpegelseskomiteen bestående af de to byrådsmedlemmer Lotte Stoltenborg (FL) og Lars Lyhne (V), Jan Svendsen, formand for Brande Old Boys, Torben K. Jakobsen, og pressens repræsentant, Mikael Lund, i arbejdstøjet for at udpege modtagerne blandt de indstillede kandidater.

I dag er sidste mulighed for at indstille kandidater til priserne, som frem til 2005 blev uddelt af S.I.B. (Samvirkende Idrætsforeninger i Brande).

Det er udelukkende foreninger beliggende i den del af Ikast-Brande Kommune, der indtil 2006 udgjorde Brande Kommune, som kan indstilles til prisen som Årets forening, mens Årets navn skal findes blandt udøvere, der enten bor i eller repræsenterer en forening fra samme geografiske område.

Med hæderen følger en vandrepokal og derudover er der en kontant hilsen på 5000 kroner til Årets forening, mens Årets idrætsnavn kan indkøbe udstyr og rekvisitter til sin sport for 2500 kroner.

Ordet er ditMere Brande