Tip os log ind
Sara Nielsen (t.h.) vandt tirsdag HK MidtVests pris for »Årets elev«. Det er Maja Jensen (t.v.), der er elevansvarlig i SuperBrugsen i Hammerum, som har indstillet hende til prisen.?
Foto: Pr-foto

Årets elev blev overrasket i brugsen i Hammerum

HK MidtVest har kåret Sara Nielsen som årets elev, og hun blev overrasket af sine kollegaer i SuperBrugsen i Hammerum
07. november 2018, 06.03

Pris 21-årige Sara Nielsen, der er elev som salgsassistent i SuperBrugsen i Hammerum, fik sig tirsdag noget af en overraskelse. Egentlig havde hun fri, men hendes kæreste fik alligevel lokket hende ned forbi butikken.

Her havde kollegaerne disket op med rundstykker og kaffe, og formanden for HK MidtVest Marianne Købke stod klar til at overrække Sara Nielsen en pris for »Årets elev i HK MidtVest«.

- Det var slet ikke noget, jeg havde turdet håbe på. Det er en stor anerkendelse at få prisen, og det giver helt sikkert noget gejst og drive, når jeg skal tilbage på arbejde igen efter mine fridage, lød det fra en rørt Sara Nielsen ifølge en pressemeddelelse til HK MidtVest.

Fagligt dygtig elev

I mange år havde SuperBrugsen i Hammerum slet ikke oplært elever, men da de havde haft Sara Nielsen i skoleprojekt, hvor hun havde arbejdet sig ind i deres købmandshjerter, fremgår det af indstillingen til prisen.

- Vi havde nemlig fået en skolepraktikant med det helt rigtige drive, som bare så gerne ville detailhandlen. Fyldt med gåpåmod, god energi og lysten til at lære imponerede os virkelig. Hendes lyst til at lære blev større og større, skriver Maja Jensen, der er elevansvarlig i SuperBrugsen i Hammerum, i indstillingen til HK MidtVest.

Men HK MidtVest kårer ikke kun ud fra en faglig kompetence. Forbundet lægger også vægt på, at eleven bidrager positivt til arbejdsmiljøet på arbejdspladsen.

Det havde Maja Jensen også taget højde for i sin indstilling til HK MidtVest, hvor hun videre skriver:

- Til daglig er Sara Nielsen en fantastisk kollega, utrolig fleksibel, god til at samarbejde, glad og hjælpsom overfor både kunder og kollegaer. Hun har en smittende positivitet, og har personligt udviklet sig meget.

Tredje kåring

Sara Nielsen er den tredje i rækken til at modtage prisen for »Årets elev«. HK MidtVest har stiftet prisen, fordi de ønsker at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse.

- De unge, som tager en erhvervsuddannelse, kan ikke værdsættes nok. Derfor har vi stiftet prisen, så der kan blive sat spot på de mange dygtige elever, der findes inden for HK's område, der er nemlig brug for dem rundt omkring på arbejdspladserne, udtaler Marianne Købke i pressemeddelelsen.

Ordet er dit