Tip os log ind
Den 14 kilometer lange strand ved Alcudia på det nordlige Mallorca er en af Middelhavets mest børnevenlige og har vist sig populær blandt danske charterkunder.
Foto: Bravo Tours

Rekordsalg hos Bravo Tours

Rekordhøjt salg af rejser til maj og juni
23. april 2011, 14.46

Bravo Tours med hovedkontor i Herning har ret så brede smil på læberne i øjeblikket. 90 procent af alle Bravo Tours rejser i maj er solgt. Det samme gør sig gældende for 60 procent af rejserne i juni. Det har Bravo Tours' administrerende direktør Peder Hornshøj ikke tidligere oplevet i sine 26 år i branchen.

Tunesien tilbage

Hos Bravo Tours hører Tyrkiet og de græske øer Kreta, Rhodos, Zakynthos og Santorini til de mest populære rejsemål, men også de spanske rejsemål, Mallorca, Costa del Sol og Gran Canaria sælger godt. Dertil kommer Portugal, hvor Bravo Tours har mange gæster på Algarvekysten, og Azorerne.

- Det er også glædeligt, at interessen for Tunesien er tilbage. Sousse og Hammamet på fastlandet har mange stamkunder. Mange af dem fik aflyst deres Tunesien-rejse i februar og marts, men glæder sig nu til at vende tilbage, siger Peder Hornshøj, der fortæller, at Bravo Tours genoptager flyvningen til Tunesien fra sidst i maj.

Bestil rejsen i god tid

Den store rejselyst i maj og juni skal nok først og fremmet forklares med, at det er billigt at rejse i disse måneder, hvor mange danskere derfor har planlagt at holde noget af ferien. Sommerferiens rejser er der også rift om.

- Skoleferien er jo den absolutte højsæson, og især børnefamilierne bestiller deres ferierejse lige nu. Mange børnefamilier har lært af erfaringen fra tidligere år, hvor det har vist sig, at være svært at finde indkvartering, der har plads til en familie på fire-fem personer, hvis man er for sent ude. Derfor bestiller familierne nu, hvor det er muligt at finde en rejse, der passer til familien, og hvor der stadig er lidt valgmuligheder, siger rejsedirektøren.

Ordet er dit