Tip os log ind

Rødt flertal i Herning Byråd

06. december 2018, 10.30

BYRÅD Herning Kommune har gennem tiderne brystet sig af at borgerligt/liberalt flertal. Og sådan ser det også ud, når vi ser på stemmerne og mandatfordelingen.

Men virkeligheden er helt anderledes. I hvert fald på Børneområdet 0-5 år. Jeg kom tilfældigt forbi BUBL's hjemmeside. Her findes der to farvelagte kort over Danmark.

Det første, jeg fand,t var omkring Normeringerne i de danske kommuner (https://bupl.dk/bupl-mener/minimum/normering-hvor-mange-paedagoger-er-der-til-dit-barn/) Her har vi en flot rød farve. Godt nok ikke helt mørkerød. Der er nogle kommuner omkring Limfjorden og på Sjælland, som er mere røde end Herning.

Er man til vestrefløjen, så er der håb forude. For på det grafiske billede omkring budgetterne for 2019 (https://bupl.dk/bupl-mener/minimum/normering-hvor-mange-paedagoger-er-der-til-dit-barn/) er vi med helt fremme i førerfeltet. Her er vi blodrøde.

Jeg er selv borgerlig/liberal. Derfor kan jeg jo også godt tillade mig at sige, at jeg er flov over og ked af den »røde politik«, som vores borgmester i Herning Kommune fører.

Jeg er som forældre og medmenneske nødt til at trække hårdt i håndbremsen. Jeg ved, at bilen risikerer at vende 180 grader, når jeg gør det. Men jeg kan ikke længere støtte den »røde« del af Herning Byråd. Heldigvis er der nu to løsgængere, som også stritter imod den »røde politik«, et enigt byråd ellers fører.

Endelig! fristes jeg til at sige, er der nogen, der har set, hvor vi er på vej hen. Jeg håber, I får succes med at belyse problemstillingen og med at overbevise Herning Kommunes borgere om, at vi skal have ændret den »røde politik« i Herning Kommune. Vi skylder vore børn at gøre det bedre.

Ordet er ditMere Debat