Tip os log ind
Det indvandrerskritiske parti Stram Kurs med Rasmus Paludan i spidsen har planer om at holde demonstrationen »Demonstration for Danmark og mod kriminelle samfundstabere« på Holtbjerg i dag, lørdag. Billedet her er fra partiets demonstration i Ikast tilbage i september sidste år.
Foto: Flemming Hansen

Rasmus Paludan og Stram Kurs vil demonstrere i Herning

Ifølge Stram Kurs' hjemmeside vil der i dag, lørdag, være demonstration på Holtbjerg
20. april 2019, 09.53

HERNING Den kontroversielle politiker Rasmus Paludan har planer om at lægge vejen forbi Herning senere i dag. Han er partileder af partiet Stram Kurs, som på dets hjemmeside oplyser, at der i dag skal være demonstration på Valdemarsvej 221 på Holtbjerg.

Partiet kalder selv demonstrationen for »Demonstration for Danmark og mod kriminelle samfundstabere«, og den skal ifølge hjemmesiden finde sted fra klokken 14 til 16.30.

Der plejer at være godt med politifolk ved Rasmus Paludans demonstrationer, og vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, bekræfter da også, at politiet har fået en anmeldelse om en demonstration ved Holtbjerg i dag.

Rasmus Paludan er kendt for at være islamkritisk og har på det seneste - af politiet - fået forbud mod at demonstrere i Københavnsområdet af sikkerhedsmæssige hensyn, efter at flere af hans demonstrationer - blandt andet på Blågårds Plads på Nørrebro i Købehavn - har skabt en helt del uro.

Ordet er ditMere Herning