Tip os log ind
  • 1/: Søren Vedstesen forklarede med stort engagement, hvordan virksomheden Locked har haft stor succes med at arrangere virksomhedsarrangementer. Her bliver en gruppe kolleger stillet over for en mordgåde, og når de skal løse opgaven under tidspres, bliver man klogere på, hvordan man indtager forskellige roller, og hvem der holder overblikket i en presset situation.
    Foto: Tom Laursen
  • 1/: Innovatorium i Birk var godt fyldt op med i alt 270 tilmeldte til Iværksætter Event 2018. Under pitchkonkurrencen sad de fire dommere med på scenen og fik mulighed for at spørge ind til de forretningsideer, der blev præsenteret.
  • 1/: Andreas Nielsen stod for dagens overraskelse. Han var nomineret til pitchkonkurrencen med virksomheden »Zale«, men han indledte sit pitch med at fortælle, at han har droppet den forretningsidé og nu i stedet satser på sin nystiftede virksomhed Influ.com. Her vil han lave en portal, hvor det er nemt for bloggere at indgå samarbejde med webshops og promovere deres produkter.

Prisvinder med tikkende bombe

Iværksætter Event 2018 kårede det bedste »pitch« og Årets Vækstiværksætter. 270 deltagere var ny rekord
09. november 2018, 10.04

Iværksætteri Hvis man vil have publikums opmærksomhed, kan det være et godt trick at sætte en tidsindstillet bombe til at tælle ned fra to minutter.Det var i...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Erhverv