Tip os log ind
 • 1/: De tre prinsesser venter med Dronning Ingrid på Kong Frederik, der vender hjem efter at have været i Grønland i en længere periode.
  Foto: Dronning Ingrids Fotosamling
 • 1/: Dronning Ingrid med prinsesserne Margrethe, Benedikte og Anne-Marie om bord på kongeskibet Dannebrog.
  Foto: Dronning Ingrids fotosamling
 • 1/: Benedikte og Anne-Marie stikker hovederne ud og siger bøh, mens Kong Frederik spiller klaver - spillet var dog kun til ære for fotografen.
  Foto: Dronning Ingrids fotosamling
 • 1/: Hvis prinsesserne hellere ville blive om bord på Dannebrog frem for at møde op til de officielle arrangementer, gav Kong Frederik dem opgaver. De skulle i al diskretion se efter, om der var et eller andet ved arrangementet, der ikke gik som planlagt.
  Foto: Dronning Ingrids fotosamling
 • 1/: Kongefamilien havde et lille badehus ved Dynt Strand, som blev brugt, når de var på Gråsten Slot.
  Foto: Dronning Ingrids fotosamling
 • 1/: De tre prinsesser med mor og far på Fredensborg Slot i forbindelse med kong Frederik og dronning Ingrids sølvbryllup i maj 1960. ?
  Foto: Dronning Ingrids fotosamling
 • 1/:
  Foto: Politikens Forlag

Prinsesse Benedikte fylder 75 og er med i ny bog: Læs uddrag af den her

»Den mest kongelige af mine døtre« kaldte dronning Ingrid sin mellemste datter, prinsesse Benedikte. I bogen »Benedikte. En kongelig prinsesse« fortæller hun om opvæksten som den meget generte prinsesse, og om monarkiets rolle og dets udfordringer. I anledning af prinsesse Benediktes 75-årsfødselsdag 29. april bringer vi et uddrag fra bogen, der udkom i går
25. april 2019, 17.58

Prinsesse Benedikte om pligtenVores forældre var meget bevidste om, at vi skulle have så normal en barndom som muligt. På et eller andet tidspunkt er det vel...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Navne