Tip os log ind
Borgmester Lars Krarup, landstræner Åge Hareide, fodbolddirektør Peter Møller, landsholdsanfører Simon Kjær og formand for Herning Fremad, Brian Holst Pedersen, deltog i dagens pressemøde.
Foto: Anders Kjærbye/dbufoto.dk

Pressemøde: Hareide, hybridbane og Herning

Herning Fremad var hjemsted for et landsholdspressemøde - og klubben bliver også det vestlige hjemsted for landsholdsstjernerne
09. oktober 2018, 13.00

Herning Det er ikke hver dag, at Åge Hareide og Simon Kjær sætter sig til bords i Herning Fremads klubhus - men i fremtiden vil de to og resten af landsholdet blive fast inventar på Fremad-anlæget.

Det kom frem på et pressemøde tirsdag middag, hvor planerne for en vestdansk landsholdsbase blev præsenteret.

- Jeg startede faktisk min karriere som landstræner med en kamp her i Herning mod Island, og jeg har altid følt mig meget velkommen her, sagde Åge Hareide, da det blev præsenteret, at Herning Fremads anlæg på Gl. Ringkøbingvej bliver fast træningscenter for det danske landshold i Vestdanmark fra sommeren 2019.

Det er en aftale mellem Herning Kommune, Herning Fremad og Dansk Boldspil-Union (DBU), og derfor var også Henring-borgmester Lars Krarup, Fremads formand Brian Pedersen og den nye DBU-direktør Peter Møller med på pressemødet.

Som et led i den aftale bliver der etableret et en ny, topmoderne hybridbane hos Herning Fremad. Banen bliver placeret der, hvor Teglpark Stadion ligger - altså vest for kunststofbanen foran klubhuset.

- Det er altid dejligt for os jyder at komme hjem. Og så bliver det dejligt med en god bane, sagde den tidligere FCM'er Simon Kjær, der var med på mødet som repræsentant for spillerne.

Ordet er ditMere Sport