Tip os log ind
Tommy Bloch har været ansat 25 år hos Dagrofa Logistik og fejrer det efter sommerferien.
Foto: Privatfoto

Præcision og omhu er jubilarens kendetegn

Han kom direkte fra Jydske Dragonregiment i Skive til sin nuværende arbejdsplads
30. juni 2018, 06.42

Jubilæum Søndag 1. juli kan Tommy Bloch, Åvænget 18 i Vildbjerg, fejre 25-årsjubilæum hos Dagrofa Logistik a/s.

Efter endt skolegang, som Tommy Bloch afsluttede med HH-eksamen, aftjente han sin værnepligt hos Jydske Dragonregiment i Skive.

Da slutdatoen for hans værnepligt nærmede sig, meldte han sig til et ansøgningskursus, for arbejde - det ville han. Den indsats gav hurtigt resultat, idet han onsdag 30. juni 1993 klokken 12.00 fik fri fra kasernen for at gå til jobsamtale hos Kurt Christensen, daværende lagerchef, og torsdag morgen, 1. juli 1993 klokken 7.00, tiltrådte Tommy Bloch sit nuværende job som lagerekspedient hos Dagrofa.

I 1993 foregik al ekspedition med printede ordreark med små gule labels, der under ekspeditionen blev påklæbet de bestilte varer. Al ekspedition foregår nu elektronisk med scanner, der betyder, at leveringspræcisionen ud til kunderne er meget stor, da der kun sjældent sker fejl.

Efter 12 år som lagerekspedient på det store bloklager blev Tommy Bloch sammen med fire andre kolleger en del af Eksportteamet, der var ansvarlig for al ekspedition og pakning af kolonialvarer til Grønland, Island og Færøerne.

For at man kunne indgå i dette team, var det særdeles vigtigt, at man kunne pakke meget præcist og helt efter gældende standarder, da varerne bliver leveret med skib og dermed er udsat for særlige og til tider store påvirkninger under sejladsen.

Netop egenskaber som præcision og omhu var og er stadig nogle af jubilarens kendetegn. Han er særdeles kvalitetsbevidst og en yderst loyal og stabil medarbejder, der til hver en tid udfører sine opgaver til UG.

Ens Harboøre-habitter

I fritiden er fodbold Tommy Blochs store interesse. Tidligere spillede han på Vildbjergs førstehold tre-fire gange om ugen. Han er nu hjælpetræner for det fodboldhold, som parrets yngste søn spiller på.

Ellers går fritiden med at passe familiens hus og have - eller meget gerne, når tiden er til det, foran fjernsynet, for Tommy Bloch har meget stor passion for alle former for sport.

Når ugens arbejde er omme, og det bliver fredag, er det tid til at mødes med vennerne fra vejen. Her mødes tre hold naboer, så ofte det er muligt,på bænken på vendepladsen, hvor de nyder en enkelt øl, og hvor ugens oplevelser, store som små bliver vendt. Og det er i al slags vejr, for uanset om solen skinne, det regner eller sner, så mødes de - og »når det er rigtig koldt, iklæder vi os vores ens »Harboøre-habitter«, siger han med et glad glimt i øjet.

I sommerferierne nyder Tommy Bloch ammen med sin hustru Heidi og parrets tre børn meget gerne sydens sol og varme og meget gerne det græske øhav. Turene er ofte gået til Cypern.

Derudover slapper familien af i sommerhuset i Juelsminde.

Efter Tommy Blochs ønskes markeres jubilæet fredag 17. august med en uformel reception på firmaets adresse, Mørupvej 2 i Herning.

Ordet er ditMere Navne