Tip os log ind
Politiet har cirka 180 smykker, ure, mønter og andre værdier, der venter på at blive hentet af de rette ejermænd. Værdierne er stjålet ved indbrud i perioden fra 5. til 17. december.
Foto: Udlånt Af Midt- Og Vestjyllands Politi

Politiet efterlyser ejere af stjålne smykker - se smykkerne her

Indtil videre har politiet lagt 20 gerningssteder fast i større sag om tyverier fra villaer i det midt- og vestjyske
05. januar 2018, 14.54

Vildbjerg Politiet sender nu en efterlysning ud for at finde ejermændene til en række smykker, ure og andre værdier, som blev stjålet i perioden fra 5. til 17. december.

Seks mænd fra Litauen sidder fængslet i sagen. De blev fundet i besiddelse af 300-400 smykker, cirka 10 computere, nogle kameraer og andre værdier, da de blev anholdt søndag 17. december.

Var godt rundt omkring

Politiet ved, at de har været i Vildbjerg, Videbæk og Spjald. Der er også fundet gerningssteder i området ved Grindsted og Billund samt Ulfborg og Thyborøn.

- Vi har fundet cirka 20 gerningssteder og har nok fundet ejermændene til et par hundrede smykker. Stort set alle computere og kameraer er udleveret, fortæller politikommissær Poul Fink, der er leder af Mobil Tyveri Gruppe ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Tip førte til mændene

Gerningsmændene brugte ifølge politiet en fremgangsmåde, hvor de blev kørt i bil til forskellige byer. Derefter gik mændene rundt til fods og brød ind i villaer.

Efterfølgende kørte de tyvekosterne til to lejede sommerhuse i Hee ved Ringkøbing. Politiet fik et tip om de seks mænd, der blev anholdt 17. december.

Billeder på hjemmeside

Siden har efterforskerne forsøgt at finde ejermændene til de stjålne værdier, og det ønsker politiet nu hjælp til.

Der er cirka 180 effekter, som politiet ikke har fundet ejermændene til. Man kan finde smykkerne ved at kigge på Herning Folkeblads nyhedssite aoh.dk.

Politiet lagt også lagt billeder ud på hjemmesiden www.politi.dk/midtvestjylland under emnet »nyheder«.

- Folk må gerne kigge på hjemmesiden, om de kan genkende smykkerne, siger Poul Fink.

Billederne er forsynet med numre, og hvis man kan genkende sine værdier, kan man kontakte politiet og henvise til politiets journalnummer: 4100-75599-00983-17 og til nummeret på billedet.

Ordet er dit