Tip os log ind
 • 1/: Et IC3-togsæt er knap 60 meter langt, så dem vil der i princippet kunne holde to af ved den 120 meter lange perron på den kommende Gødstrup Station. - Stationen skal være klar, når sygehuset åbner - det er den besked, vi har fået fra regeringen, fortæller byggeleder Kristian Andersen fra Banedanmark. ?
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Banedanmark har siden september arbejdet med at bygge den nye perron ved Regionshospitalet Gødstrup. I disse uger knokler en håndfuld brolæggere med at lægge dels almindelige fliser, dels de lyse fliser med ledelinjer til svagtseende. Midt i billedet ses giraffen, der er en god hjælp, når de op til 25 kilo tunge fliser skal bakses på plads.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Sådan så perronen ud i oktober - set bagfra, før den blev »fyldt ud«. Den nederste række forplader er monteret mellem stålsøjlerne, som øverst skal afsluttes med den velkendte harlekin-ternede perronforkant. Under jorden sørger otte meter lange betonpæle for stabilitet. ?
  Foto: privatfoto
 • 1/: Banedanmark har i disse uger en håndfuld brolæggere til at lægge fliser på den nye perron til den kommende Gødstrup Station.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Skitse til den nye Gødstrup Station, der umiddelbart kommer til at minde om trinbrættet ved Birk Centerpark. Tegning: Banedanmark
 • 1/: Banedanmark er ved at bygge perron til den kommende Gødstrup Station. Byggeleder Kristian Andersen tog imod Folkebladets reportagehold.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Perronen står snart klar med afløb og installationer til lysmaster, info-tavler og rejsekort-standere. Den smalle hvide stribe er en ledelinje for svagtseende.
  Foto: Tom Laursen

Perronen står snart klar, men Gødstrup Station åbner først om halvandet år

Banedanmark er i fuld gang med at bygge den perron, hvor togene til og fra Gødstrup skal stoppe, når supersygehuset åbner
09. december 2018, 06.19

GØDSTRUP To gange i timen klemter klokken ved Gødstrupvej, og toget mellem Herning og Holstebro suser i fuld fart forbi den håndfuld brolæggere, der de seneste ...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Region Midtjylland