Tip os log ind
Foto: Colourbox

Penge tilbage til midt- og vestjyske forsikringskunder

12. september 2017, 17.24

Forsikring For andet år i træk kan omkring 64.500 indbyggere eller virksomheder i Midt- og Vestjylland nu klikke sig ind på deres NemKonto og se en kontant bonus fra TryghedsGruppen, som står bag forsikringsselskabet Tryg.

TryghedsGruppen udbetaler i alt 59 millioner kroner til sine medlemmer i Midt- og Vestjylland, der er de danske kunder i Tryg.

- Vi er glade for, at vi for andet år i træk har så gode økonomiske resultater, at vi kan udbetale en kontant bonus til vores medlemmer, fortæller Søren Kristiansen, administrerende direktør i TryghedsGruppen, i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at bruge en del af overskuddet på at udbetale bonus er truffet af TryghedsGruppens 70 medlemsvalgte repræsentanter, heriblandt 16 fra Region Midtjylland.

De har ligeledes været med til at bevilge 600 millioner kroner til TrygFonden, der står bag TryghedsGruppens almennyttige arbejde med blandt andet udbredelse af hjertestartere, livreddere ved de danske strande og en lang række regionale donationer på op til 15 millioner kroner alene i Region Midtjylland.

TryghedsGruppen udbetaler samlet 700 millioner kroner i bonus over hele landet.

Ordet er dit