Tip os log ind
Foto: Nils Lund

Opdateret: Civil betjent på sygehuset efter færdselsuheld på motorvej

To biler var fredag eftermiddag impliceret i et uheld på Holstebromotorvejen - i den ene bil var en civil betjent, der skulle til dyrlæge med sin tjenestehund
06. juli 2018, 16.18

Opdateret klokken 17.30

Der var tidligere på eftermiddagen kø på Holstebromotorvejen i den nordgående retning fra Aulum efter et færdselsuheld.

Det var sket på motorvejen cirka 1500 meter fra afkørslen til Tvis, oplyser indsatsleder ved Brand & Redning MidtVest, Peter Kristensen.

- Det er to personbiler, der er involveret. Der er to mænd, som er kommet til skade. Den ene af dem er kommet på sygehuset, siger indsatslederen.

Siden har vagtchef hos Midt- og Vestjylland, Lars Even, oplyst til Herning Folkeblad, at den ene af de to bilister var en politibetjent.

- Han kørte i en civil patruljevogn. Han var på arbejde og skulle til tjek ved dyrlægen med sin tjenestehund, siger han og pointerer, at der ikke var tale om udrykningskørsel.

Betjenten blev efterfølgende kørt til sygehuset, og ifølge vagtchefens seneste meldinger, skulle han have brækket skulderen. Den anden bilist skulle være sluppet fra uheldet uden større skader. Og hunden skulle være okay, siger vagtcefen, men den måtte dog - alligevel - lige til tjek hos dyrlægen.

Årsagen til uheldet ligger endnu ikke fast, men ifølge Lars Even går de første meldinger på, at den ene bilist kørte op bag i betjentens civile patruljevogn, som derefter endte i autoværnet. Der skete ved sammenstødet store materielle skader på begge biler, som Brand & Redning MidtVest stod for at få fjernet fra den spærrede motorvej.

Anmeldelsen af uheldet blev foretaget klokken 15.27 fredag eftermiddag, og vejen var atter farbar omkring klokken 16.45.

Ordet er ditMere 112