Tip os log ind
Der var en tåre i øjet på Fie Woller, da FCM i lørdags slog Györ i Champions League. Det var nemlig ikke bare en flot sejr - det var også hendes næstsidste kamp i IBF Arena i denne ombæring.
Foto: Tom Laursen

Officielt: FCM-fløj til Tyskland

Fie Woller skifter til det tyske tophold Bietigheim efter EM. Hun har skrevet kontrakt til sommeren 2018
15. november 2016, 12.38

Håndbold På søndag løber Fie Woller for sidste gang på banen for FC Midtjylland, når »hunulvene« spiller på udebane mod CSM Bukarest i Champions League.

Den 24-årige venstrefløj skifter til tyske SG Bietigheim, hvor hun tiltræder allerede efter EM. Kontrakten løber frem til sommeren 2018, men parterne har en gensidig option efter det første halve år.

- Jeg har længe haft en drøm om at prøve at spille i udlandet, og nu kom tilbuddet, siger Fie Woller til Herning Folkeblad.

- Det er en stor klub med en dansk træner og nogle spændende ambitioner. Vi skal forsøge at blive tyske mestre og spille med om EHF Cuppen, og næste år spiller vi forhåbentlig Champions League, siger den 24-årige Snejbjerg-pige.

Hun går dermed glip af Final4 i den danske pokalturnering, der spilles mellem jul og nytår, og hun går også glip af resten af FCM's eventyr i Champions League.

- Det har også været inde i mine overvejelser. Jeg kunne også have ventet med at skifte til sommer, men når jeg mærker efter i maven, kan jeg mærke, at jeg har lyst til at komme i gang med mit nye kapitel nu, siger Fie Woller.

Hun vil gerne på det kraftigste afvise, at skiftet har noget med FCM eller cheftræner Kristian Kristensen at gøre.

- Det har intet med FCM, Kristian eller pigerne at gøre. Jeg er glad for FCM, og det her er ikke et farvel. Det er et »på gensyn«, siger Fie Woller.

Læs mere om Fie Woller om skiftet til Tyskland lige her på aoh+.

FIE WOLLER

Født 17. september 1992 i Herning

Klubkarriere:

1997-07 Snejbjerg SG&I

2007-09 Team Ikast

2009-16 FC Midtjylland

2016- SG Bietigheim

Landskarriere:

58 Y- og U-landskampe

18 A-landskampe

Ordet er dit