Tip os log ind
Ny formand hos Senior Erhverv Midtjylland lægger op til et tættere samspil med de lokale virksomheder.
Foto: Senior Erhverv Midtjylland

Offensiv plan hos ledige seniorer

Senior Erhverv Midtjylland vil ud og besøge virksomheder for at gøre foreningen mere kendt
19. januar 2019, 14.15

Seniorjob Foreningen Senior Erhverv Midtjylland i Herning er et netværk af midtjyder fra 50 år og opefter, som kæmper en fælles kamp for at komme i job. Der er aktuelt 65 medlemmer, og med Erik Lyng Pedersen som ny formand har foreningen lagt et program for 2019. Det omfatter blandt andet planer om at styrke dialogen med de lokale virksomheder.

- Der vil i det nye år være yderligere fokus på virksomhedsbesøg. Her kører seniorerne to og to sammen ud til udvalgte virksomheder for at præsentere foreningen. Det er bestyrelsens hensigt i 2019 at besøge endnu flere virksomheder end i tidligere år, fortæller formand Erik Lyng Pedersen i en pressemeddelelse.

Grundtanken hos Senior Erhverv Midtjylland er at være netværk for medlemmer, der vil gøre en ekstra aktiv indsats for at komme videre på arbejdsmarkedet. Inspiration og udveksling af erfaringer er et centralt punkt, og derfor holdes der ugentlige medlemsmøder hver tirsdag, hvor der i løbet af året også vil komme flere oplægsholdere.

- Mødet indeholder desuden et socialt element og bliver dermed et fundament for et godt kammeratskab mellem netværkets deltagere, oplyser Erik Lyng Pedersen.

Senior Erhverv Midtjylland er en del af Senior Erhverv Danmark. Via lokalforeningens hjemmeside kan virksomheder få et overblik over, om der er ledige medlemmer, som kunne være interessante for dem. Det er også denne database med præsentationer af medlemmernes CV'er, som man ønsker at skabe et øget kendskab til,

- Det er muligt for alle virksomheder at bestille et orienteringsbesøg hos os og dermed komme nærmere en ny medarbejder. Det er selvfølgelig gratis for virksomhederne at trække på Senior Erhverv Midtjylland, oplyser formanden.

Udover en øget kontakt til de lokale virksomheder, vil foreningen også gå efter at øge kontakten til blandt andet jobcentre, a-kasser og kommunens beskæftigelsesudvalg.

Ordet er ditMere Erhverv