Tip os log ind
  • 1/: Direktør for forretningsudvikling i KMC, Hugo Nielsen, viser frem i tørrerummet, som er 50 grader varmt. Her er man i gang med at tørre forskellige typer vingummi, som er hældt op i forme.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Claus Funch Hansen, der har titel af applikationstekniker hos KMC, er en af de ansatte i Food Innovation Centre. Her river han en af virksomhedens egenproducerede oste for at teste, om konsistensen er, som den skal være.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Osten til venstre ser noget bleg ud sammenlignet med andre oste. Det skyldes, at den endnu ikke har fået tilført smag og farve. Til højre ses et udvalg af de øvrige osteprodukter, hvor nogle indeholder mælkeprodukter, og andre er lavet rent på kartoffelstivelse.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: KMC råder over egne laboratorium-maskiner for at kunne lave en miniudgave af industriel fremstilling af fødevarer. Selv om maskinerne er mindre end i storskalaproduktion, så er de desværre ikke altid billigere, konstaterer forretningsudviklingsdirektør Hugo Nielsen.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: KMC og Innovation Centre.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: KMC og Innovation Centre.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: KMC og Innovation Centre.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: KMC og Innovation Centre.
    Foto: Flemming Hansen

Nytænkning i Brande: De udvikler helt nye fødevarer

KMC har sammen med sine kunder udviklet af oste uden mælkeprodukter og vingummi uden gelatine. Flere nye produkter er på vej
02. oktober 2018, 14.27

Begejstringen lyser ud af Hugo Nielsen, der er direktør for forretningsudvikling, da vi iført de klassiske hvide kitler træder inden for i »Food Innovation...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind




Mere Erhverv