Tip os log ind
  • 1/: Nybagte boller og chili sin carne var festmenuen, da to nye shelters blev indviet ved Holtbjerg Sø på en våd dag. Naturvejleder Karen-Louise Smidth med de gule handsker bagte bollerne over åben ild. Hun glædede sig over det tværfaglige projekt, der har gjort de to shelters mulige. Det gør det nemmere at hente hjælp og kompetencer hos hinanden næste gang, der er et projekt, som skal søsættes, sagde hun. Det bliver dog ikke med hende som deltager. Hun stopper efter syv et halvt år som naturvejleder i Herning Kommune, da hun har fået nyt arbejde i byrådssekretariatet i Billund Kommune fra 1. februar.
    Foto: Tom Laursen
  • 1/: Det er nemt at komme til og fra naturlejrpladsen ved Holtbjerg Sø. Man kan cykle via Valdemarsvej hen over broen over Herningmotorvejen. Så kommer man direkte til Holtbjerg Sø Badestrand. Man kan også tage bilen ad Godsbanevej, fortsætte langs Miljøvej og rundt om Ørsted-værket til søen.
    Foto: Tom Laursen

Nye shelters ved Holtbjerg Sø

Et enestående tværfagligt samarbejde er årsag til, at man nu kan overnatte i naturen ved Holtbjerg Sø
20. januar 2019, 19.25

Holtbjerg »201« og »202«. Det er numrene på de to bynære shelters, der blev indviet ved Holtbjerg Sø onsdag eftermiddag som en del af projekt »Naturen som...

Allerede abonnent? Log ind her