Tip os log ind
Der skal bygges flere boliger i Kibæk. ?privatfoto

Nye huse til de ældre borgere

20. april 2019, 17.45

KIBÆK Det bliver ikke et problem at få udlejet 16 nye rækkehuse på Enghaven i Kibæk. Så vidt direktør Benny Christensen fra Bo Godt Midtjylland ved, overstiger interesselisten for boligerne allerede det antal, der bliver bygget.

- Der er kommet en forholdsvis stor efterspørgsel efter den type boliger i Kibæk. Der er nogle modne mennesker, der gerne vil fra deres bolig og hen i noget, hvor der ikke er vedligeholdelse eller have, og der er ikke så mange muligheder for det i Kibæk i øjeblikket, siger direktør Benny Christensen.

Hvert rækkehus bliver 100 kvadratmeter stort, og selv om målgruppen er 60 plus, kan en børnefamilie naturligvis også flytte ind.

- De bliver indrettet med køkken-alrum, stue, soveværelse og et værelse, men hvis man er hurtigt ude, kan man bestemme, at der skal indrettes et ekstra værelse i huset, siger Benny Christensen.

Bo Godt Midtjylland er ved at søge om byggetilladelse i øjeblikket.

- Jeg håber, vi kan starte op efter sommerferien, og så kan der flyttes ind i forået 2020, siger direktøren.

Rækkehusene på Enghaven kommer til at ligge naturskønt ned mod en bæk, og der bliver også fællesarealer, som den enkelte beboer ikke har noget ansvar for.

- Det eneste, der hører til huset, er en lille terrasse. Dem, der ønsker at flytte i sådan et rækkehus, vil ikke have en have, som de skal holde, forklarer Benny Christensen.

Bo Godt Midtjylland er et privat selskab, som administrerer omkring 160 boliger. Halvdelen af dem ejer boligselskabet også.

Ordet er ditMere Kibæk