Tip os log ind

Ny underviser på mad for mænd

11. januar 2018, 11.53

SKIBBILD-NØVLING Efter ni sæsoner som underviser for aftenskolens madhold for mænd i Skibbild-Nøvling har Henrik Skovdal Merstrand valgt at stoppe, når der tages hul på en ny sæson. Madlavning for mænd fortsætter dog, blot med Tina S. Pedersen fra Holstebro som ny underviser i stedet.

Som noget nyt byder aftenskolen også på et kursus i stresshåndtering, som foregår over tre gange, hvor stresscoach Helle Gottenborg er underviser og giver redskaber til brug i hverdagen.

Kvinder og biler

Derudover er der igen mulighed for at flette kurve, blomsterstativer og lignende i pil. Ligesom der igen er kurser i makeup, hudpleje og nu også neglepleje.

Sæsonen byder også på en aften med musik og mad i samarbejde med idrætscentret, hvor Galway Quartet spiller op. Og så gøres der et nyt forsøg med »Kvinde kend din bil«. I efteråret var der ikke helt tilslutning nok, og derfor blev kurset ikke til noget, men mange var efterfølgende skuffede over aflysningen, så nu bliver det prøvet igen, oplyser Helle Nørgaard fra aftenskolen.

Ordet er dit