Tip os log ind
Tove Nedergaard er tiltrådt 12. februar i det nye job.
Foto: Privatfoto

Ny områdechef inden for børn og unge

13. februar 2018, 11.17

Chefjob Tove Nedergaard er blevet ansat som ny områdechef for Specialområde Børn og Unge i Region Midtjylland. Hun har arbejdet som viceområdeleder i specialområdet siden 2013 og har siden marts 2017 været konstitueret i jobbet som områdechef.

Tove Nedergaard er 52 år og har ud over en pædagoguddannelse også flere ledelsesuddannelser i rygsækken. I øjeblikket er hun i gang med en master i offentlig ledelse på Syddansk Universitet, som hun påbegyndte i 2015.

Hun har gennem årene arbejdet blandt andet som pædagog, pædagogisk konsulent, som mentor for mellemledere i Herning Kommune og som forstander for en specialpædagogisk døgninstitution Viborg, inden hun blev viceområdeleder i Specialområde Børn og Unge og herefter konstitueret som områdechef.

Som områdechef står Tove Nedergaard i spidsen for en organisation med omkring 400 medarbejdere.

Specialområde Børn og Unge - SBU - er et fagligt fællesskab af Region Midtjyllands tilbud til primært børn og unge i alderen 0-18 år med psykosociale, kognitive og emotionelle vanskeligheder. Der er i specialområdet også mulighed for efterværn op til 23 år, ligesom SBU også råder over midlertidige botilbud til voksne på flere af afdelingerne.

Specialområdet har hovedsæde i Risskov og har desuden afdelinger placeret geografisk i hele Region Midtjylland.

Ordet er dit