Tip os log ind
 • 1/: Vuf, vov, rrrrrrr, alskens hundesprog var i brug fredag eftermiddag, da hundeskoven i Gjellerup endelig - efter fire års benarbejde fra borgerforeningen - kunne indvies.
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Birgit Thomasen, Gjellerup med blandingshunden Sally, 12 år. »Det er skøn, skøn. Tre, fire, fem gange skøn«, siger Birgit Thomasen om den nye hundeskov. »Så kan hun (Sally, red.) gå fri. Det er dejligt«. Birgit Thomasen er ikke bange for, at Sally kommer op at slås. »Nej, det tror jeg ikke, hun gør«. Til gengæld er Birgit Thomasen sikker på, at hun (Birgit Thomasen, red.) kommer til at bruge hundeskoven, cirka en gang om dagen - på den ene af de to daglige hundelufterture.
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Lonni Østergaard og datteren Marie, 8 år, med hunden Vitello, som er en to årig bichon havanais. »Det er dejligt, for så kan hunden gå fri, og man ved, den er et sted, hvor hunde er velkomne«, siger Lonni Østergaard om den nye hundeskov, mens Marie holder godt fast i Vitello.
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Dorthe Højland fra Hammerum med Frida, en labrador på to år. »Det betyder rigtig meget«, siger Dorthe Højland om den nye hundeskov. »For nu har de taget området ved skolen, hvor vi gik før. Der var der en fodboldbane, hvor de godt kunne rende«, siger hun. »Hundeskoven er et godt fristed at møde andre hunde uden at være usikker på det. For dem med hunde, der ikke kan lide andre hunde, kommer nok ikke her. Og det er dejligt med et sted, hvor de kan få lov at løbe frit«.
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Leif Bønding har - sammen med andre gode kræfter i Gjellerup - kæmpet i fire år for at få en hundeskov. Nu er den her.
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Godt at man har en overfrakke i kulden.
  Foto: Flemming Hansen

Ny hundeskov i Gjellerup indviet - gjorde lykke fra begyndelsen

Nye hundeskov i Gjellerup gjorde lykke fra begyndelsen - særligt set fra de firbenedes synsvinkel
17. november 2018, 13.50

Gjellerup At hunde er populære, ved de fleste. De har trods alt status af menneskets bedste ven. Men det var alligevel overraskende, at så mange hundevenner og ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Herning