Tip os log ind
Borgmester Carsten Kissmeyer gav sig god tid til at klippe den røde snor over, for som han sagde: - Det er vigtigt at give sig god tid, så pressen kan få taget de helt rigtige billeder.
Foto: Tom Laursen

Ny genbrugsbutik åbnet i Ikast

Home-Start-butikken i Ikast blev åbnet med borgmester-tale og rød snor
25. august 2014, 20.14
Der var et pænt fremmøde, da genbrugsbutikken Home-Start i Ikast skulle åbnes.

Ikast-Brandes borgmester, Carsten Kissmeyer, havde fået æren af at klippe den røde snor, og han åbnede den nye Home-Start-butik i Ikast med et par bevingede ord.
- Vi begynder at være i en samfunds-situation, hvor farmor og farfar måske er lidt længere væk. Sådan en butik som Home-Start er et godt eksempel på, at vi må tage os af hinanden på en anden måde en tidligere, lød det blandt andet fra borgmesteren.
Nummer to i Danmark
Home-Start-organisationen blev etableret i England for 40 år siden, og Carsten Kissmeyer fortalte, at han selv har været i London for at se, hvordan Home-Start-organisationen arbejder derovre.
Herefter stod den på kaffe, kage og popcorn for de fremmødte, der også fik mulighed for at shoppe genbrugsvarer. Med åbningen af genbrugsbutikken i Ikast, har Home-Start nu to butikker i Danmark - den anden ligger i Thy.
Overskuddet fra genbrugsbutikken går til pressede børnefamilier, som er organisationens kerneområde.
Ordet er dit