Tip os log ind
Spies vil fra sommeren 2018 vil sende midtjyder direkte fra Karup-lufthavnen til tyrkiske Antalya med rejsemål som blandt andet Alanya, Side og Belek.

Nu tilbyder Spies også charter fra Karup

Fra næste sommer vil rejsearrangøren Spies sende jyske kunder til tyrkiske Antalya
07. december 2017, 09.33

Ferie Midtjyllands Lufthavn i Karup er ved at få sit navn slået fast som afrejsested til charterferier. I år har både Bravo Tours og Apollo Rejser haft ugentlige afgange fra lufthavnen i Karup til græske rejsemål i højsæsonen, og Bravo Tours har meldt ud, at man er klar til at fortsætte i 2018.

Nu melder Danmarks største rejsearrangør, Spies, sig også på banen. I en pressemeddelelse oplyser selskabet, at det fra sommeren 2018 vil sende jyske kunder fra Midtjyllands Lufthavn til tyrkiske Antalya, hvor der er adgang til forskellige rejsemål som Alanya, Side og Belek.

Første afgang fra Karup-lufthavnen gennemføres 17. juni med en ny Airbus 321 med 212 sæder fra Thomas Cook Airlines.

- Vi synes ikke, at midtjyderne skal nøjes med charterafgange til blot Grækenland. Derfor kommer vi med et prisbilligt alternativ, nemlig Tyrkiet med hoteller af høj standard og mange med det eftertragtede all inclusive koncept, udtaler produktchef Carlos Cebrian fra Spies i pressemeddelelsen.

Seks afgange fra Karup

Hos Midtjyllands Lufthavn glæder direktør Frans Bjørn-Thygesen sig også over, at Spies til sommer vil flyve fra Karup

- Gennem 50 år har vi været kendt for at være regionens effektive erhvervslufthavn, men har med sommerens succesfulde genoptagelse af charterserier efter 20 års pause igen bevist, at vi med gratis parkering lige ved terminalen og som en af verdens mest punktlige lufthavne, har noget ganske unikt at tilbyde også private feriegæster, lyder det fra Frans Bjørn-Thygesen.

Ambitionen fra Spies er, at man på seks afgange i sommerferien til sende i alt 1272 gæster af sted fra den midtjyske lufthavn.

Ordet er dit