Tip os log ind
Erling Askjær Jørgensen.

Nu kan Thulesen Dahl ikke blive mere rød

11. januar 2018, 12.00

SKAT Alle, der vil gøre sig den ulejlighed at søge tilbage og se på Dansk Folkepartis partiprogram, da DF i sin tid forlod skuden det synkende Fremskridtsparti og dannede et nyt parti, vil kunne se, at DF dengang ville have langt større skattelettelser end »de historisk skattelettelser«, LA nu har forsøgt sig med.

Når man ser på Dansk Folkeparti, da det blev stiftet, og så det samme parti nu, så ser man historiens største paradigmeskift. Men klart, Thulesen Dahl er desperat, fordi hans parti rasler nedad og nedad i meningsmålingerne, og derfor kæmper han for at stjæle stemmer fra de andre røde partier ved at køre frem med den hule snak om, at han hellere vil have mere velfærd end skattelettelser.

Thulesen Dahl ved godt, at der er rigelig råd til begge dele, men dette tror han ikke, der er stemmer i at erkende. Thulesen Dahl bruger et trick, som vist nok er hentet hos et dyr, som kaldes en kamæleon, med hurtig farveskift, og der er kun et lyspunkt, og det er, at nu kan han i hvert fald ikke blive mere rød. Og den udlændingepolitik. DF forlanger nu, ligner noget, der er hentet i et kommunistisk partiprogram = hvis du ikke er kommunist, så skal du deporteres til koncentrationslejr.

Thulesen Dahl forsøger at komme ud af det, han havde lovet regeringen om skat ved at komme med vildere og vildere krav i udlændingepolitikken, krav, som ingen regering har mulighed for at gennemføre. Thulesen Dahl kunne ligeså godt have forlangt, at Venstre og LA skulle flyve til månen og retur på en halv formiddag, for dette ville jo være ligeså umuligt som det, Thulesen har forlangt på udlændingeområdet.

Danmarks befolkning får det, de har besluttet på valgdagen, nemlig under 30 procent til tre ægte blå partier, 50 procent til reelt røde og så 21 procent til Dansk Folkeparti, som er total utilregnelige.

Dette er barske vilkår for VLAK-regeringen, men sådan er betingelserne. Og på trods af dette er folkene i VLAK-regeringen så kloge, at de bliver i regeringskontorerne og får det bedst mulige ud af situationen. Tak for det.

Ordet er dit