Tip os log ind
Mimí og Rodolpho, spillet og sunget af Mette-Maria Øyen og Daniel Svenson, mødes og både sød musik og romantik opstår.
Foto: Roberto Fortuna

Næsten udsolgt til opera

12. februar 2019, 12.46

Ikast-Brande Operaen i Midten har jysk premiere på den nye opsætning af Puccinis klassiker La Bohème i RemisenBrande tirsdag 19. februar. Det er der så mange, der vil opleve, at der faktisk er udsolgt den første aften.

Dagen efter er der kun få ledige pladser tilbage, så man skal være hurtig, hvis man vil have oplevelsen i Brande.

- Det er en stor glæde for os, at så mange lokale publikummere bakker op om det, vi laver. Samtidig nyder vi godt af de smukke rammer og det dejlige samarbejde, vi har med de ansatte i RemisenBrande, siger operachef Flemming Vistisen.

Heldigvis dukker egnsteatret op flere steder, fordi Operaen i Midten også hører hjemme i tre andre kommuner.

Det betyder, at operaen med den skønne musik og den romantiske historie også kan opleves i Holstebro, Struer og Herning.

Imidlertid er der også operainteresserede publikummere de steder, så billetsalget går strygende, og man skal derfor skynde sig.

La Bohème handler om fire fattige kunstnere, der lever på et koldt loftkammer i Paris. De lever og ånder for deres kunst, men der skal også mad og varme til. Maden må de hutle sig til, men varmen kan måske findes i kærlighed og passion, men er det nok. Det skal man i teatret for at finde ud af. Uanset hvordan det går, kan man som publikum se frem til en aften med musik, sang og stor romantik.

Ordet er ditMere Brande