Tip os log ind
Bo Lyngsøe fortsætter som direktør i Lyngsøe Rainwear efter salget til norske Hansen Protection.
Foto: Steen Ancher

Norsk virksomhed på opkøb i Herning

Regntøjs-producenten Lyngsøe Rainwear er blevet solgt til norske Hansen Protection
07. december 2017, 06.25

Opkøb Siden 1999 har Bo Lyngsøe opbygget Lyngsøe Rainwear i Herning til en succesfuld forretning med aktuelt 14 ansatte. Nu har han besluttet at sælge regntøjs-virksomheden til Hansen Procection AS i Norge, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at Lyngsøe Rainwear fortsætter som datterselskab under den nye ejer, og at Bo Lyngsøe bliver som administrerende direktør.

- Vi er stolte over interessen fra Hansen Protection, som vi kender som en absolut førende virksomhed på området, og var hurtigt klar over, at vi har et klart værdifællesskab. Vi satser 100 procent på kvalitet til vores kunder, og det er også helt centralt for Hansen Protection, siger Bo Lyngsøe i pressemeddelelsen.

Vil nå ud til flere kunder

Han glæder sig over, at virksomheden får lov til at fortsætte sin positive udvikling under det nye ejerskab:

- Vi har store ambitioner for Lyngsøe Rainwear. Vi tror på, at vi sammen med Hansen Protection kan få vores produkter ud til en endnu bredere kreds af kunder, udtaler han.

Hansen Protection AS beskrives som en af verdens førende udviklere og producenter af overlevelsesudstyr. Overtagelsen af Lyngsøe Rainwear ApS er gennemført per 30. november 2017.

Får beløb og aktier

Parterne har valgt ikke at offentliggøre de økonomiske detaljer, men ejeren af Lyngsøe Rainwear har som en del af aftalen fået et kontant beløb og et antal aktier i Hansen Protection AS, fremgår det.

Herning Folkeblad har interviewet Bo Lyngsøe om beslutningen og forventningerne til salget. Læs artiklen i Herning Folkeblad torsdag og senere i dag på aoh.dk.

Ordet er dit