Tip os log ind
  • 1/: Der blev fortalt gode historier og grint en del, da Herning Folkeblad holdt læserklubaften om tilblivelsen af den jubilæumsbog, som folkebladet har udgivet i anledning af avisens 150-årsjubilæum. En af historierne var naturligvis historien om salget af Hernings kommunale værker. Et salg der udløste både milliardgevinst, ramaskrig og efterregninger. Og en historie som Flemming Larsen måtte skrive om hele fem gange undervejs. Lige den historie er der nok nogle, der er knap så stolte af.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Flere læsere købte jubilæumsbogen med hjem, og de kunne også få den signeret af forfatterne. De er fra venstre Kurt H. Jørgensen, Flemming Larsen, Anton Skovbjerg og Steen Hebsgaard.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: I kaffepausen var der lejlighed til at få en snak med forfatterne til jubilæumsbogen, der indeholder 150 historier beskrevet via Folkebladets dækning gennem årene.
    Foto: Henrik Ole Jensen

Nazister fik bank i Sdr. Felding: Anekdoter og gode grin på læserklubaften

Forfatterne til Herning Folkeblads jubilæumsbog fortalte om bogens tilblivelse ved læserklubmøde, der også bød på anekdoter og gode grin
13. juni 2019, 11.32

Herning Et håndspejl. Det var, hvad Herning Folkeblads direktør, Alex Nielsen, hev frem midt under sin velkomsttale ved onsdag aftens læserklubmøde om Herning...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Herning