Tip os log ind
  • 1/: Det er lidt af en logistisk operation at flytte 146 kommunale arbejdspladser fra Centerparken i Brande til den tidligere Vestre Skole i Ikast. Vel at mærke uden at borgerne mærker nogen gener. I spidsen for den flere dage lange opgave står Ellen Bach Fjendsbo fra Ikast-Brande Kommunes planafdeling. Her ses hun give en hjælpende hånd til flyttemændene.
  • 1/: Den tidligere skole virker åben, rummelig og lys. Men det grønne islæt medbringer medarbejderne selv fra Brande.
  • 1/: Flemming Hvelplund (t.h.) fra Teknisk Område har i flytteprocessen skiftet de daglige økonomiopgaver ud med det store overblik over, hvor borde, stole og reoler skal placeres i de nye lokaler.
  • 1/: Inger Najbjerg fra Aulum var blandt de første, der fik tilkoblet telefon og computer på Ikast Vestre Administrationsbygning. Hun arbejder med blandt andet bostøtte og botilbud for psykisk syge og handicappede, og her går det ikke, hvis telefonerne er lukkede.
  • 1/: Vestre Skoles samlingssal har gennem årene lagt rum til mange arrangementer. Fremover skal den være kantine for de 146 kommunale medarbejdere.

Missionen er enkel: Flyt 146 kommunale arbejdspladser uden gener for borgerne

Flytningen af kommunale arbejdspladser fra Centerparken i Brande til den tidligere Vestre Skole i Ikast løber helt efter planen
29. marts 2019, 14.31

Ikast - Kommunen ligger jo ikke stille, bare fordi vi flytter.Sådan lyder det fra Dorthe Jepsen, sundheds- og ældrechef i Ikast-Brande Kommune. Hun er som alle ...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Ikast