Tip os log ind
Willy »Bager« Nielsen.
Foto: Privatfoto

Mindeord om Willy »Bager« Nielsen: Han kunne både motivere og se det bedste i mennesker

23. august 2018, 10.23

mindeord

Willy »Bager« Nielsen, frivillig leder i Sunds Idrætsforening gennem en årrække, er 18. august død i en trafikulykke, 63 år. På Sunds Idrætsforenings vegne har formanden, Ole Nørgaard Olesen, sendt disse mindeord:

Det er med stor sorg, at vi fik meddelelsen om Willys tragiske død i lørdags.

Willy har gennem de seneste 25 år arbejdet som frivillig leder i Sunds IF. Han startede som mange andre frivillige med sportslige træneropgaver for sine egne børn, og senere fulgte en deltagelse i en række af foreningens mange kerneopgaver, som spændte lige fra sportslige lederopgaver i ungdoms-, senior- og motionsafdelingen til medlemskab af bestyrelsen. De seneste mange år har det dog været Willys utrættelige arbejde med at finde frivillige til foreningens mange eventopgaver med Grøn Koncert, superligakampe på MCH Arena, arbejde ved MCH og Boxen.

Der har altid været stor respekt og anerkendelse for den måde, Willy arbejdede med rekruttering af frivillige hjælpere. Det var her særligt Willys evne til at motivere og se det bedste i de mennesker, han mødte på sin vej, der var kendetegnende for arbejdet.

Det var således også meget fortjent, at Willy blev hædret med Gudmund Overbys Mindepokal i 2010 og senere i 2012 som Årets Sunds-borger. Begge hædersbevisninger var netop en anerkendelse for måden at rekruttere på, hvor det ikke er belønning i form af indtjente midler, der driver frivilligheden, men behovet for samvær og oplevelser i et fællesskab.

Sunds Idrætsforening har med Willys alt for tidlige død mistet en af sine mest trofaste frivillige ledere, som vil blive savnet iblandt os. Vores tanker og medfølelse går i denne svære tid til Willys familie.

Æret være hans minde.

Ordet er dit