Tip os log ind

Mindeord om Jens Bo Nielsen: Han var på alle måder en stærk kulturbærer

05. december 2018, 09.24

Mindeord

Erhvervsdirektør Kenneth Mikkelsen har på vegne af kollegaerne hos Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande sendt følgende mindeord om Jens Bo Nielsen, der er død i en alder af 56 år:

Det er med stor sorg, at vi hos Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande har modtaget meddelelsen om vores kollega, Jens Bo Nielsens, alt for tidlige bortgang.

Jens Bo Nielsen var en særdeles dygtig og engageret virksomhedskonsulent. Gennem sin karriere, både som ansat og som selvstændig, opbyggede Jens Bo en stor forståelse for virksomhedsdrift og virksomhedsudvikling. Den viden og indsigt har han gennem mere end fem år hos Erhvervsrådet gavmildt delt ud af.

Mange virksomheder i både Herning og Ikast-Brande kommuner har nydt godt af Jens Bos kyndige vejledning, og han har gennem årene bidraget til værdiskabelsen i vores område.

På kontoret var Jens Bo en meget værdsat kollega. Humor betød meget for Jens Bo. Han var altid klar med en sjov bemærkning, og han kunne tåle at få igen af samme skuffe. Også det kollegiale sammenhold havde stor betydning. Jens Bo var opmærksom på alles velbefindende, og man gik aldrig forgæves hos Jens Bo, hvis man havde brug for en hjælpende hånd eller et godt råd.

Sportens verden lå også Jens Bos hjerte nært. Han var ofte at finde på områdets idrætsanlæg, for sport skulle ifølge Jens Bo helst opleves live. Særligt FC Midtjyllands præstationer på grønsværen har været genstand for megen frustration og begejstring hos Jens Bo, og resultaterne er ofte blevet kommenteret og diskuteret hen over kaffen mandag morgen på kontoret. Altid baseret på en saglig analyse fra Jens Bo.

Jens Bo har boet langt hovedparten af sit liv i Herning, og han har aldrig lagt skjul på, at Herning var hans by - ånden i byen passede ham ganske enkelt godt. Det at stå sammen, at skabe noget sammen og derigennem spille en rolle i en udvikling, som kommer alle til gavn. Det kendetegner Herning, og det kendetegnede Jens Bo.

Jens Bo vil blive savnet af mange - som kollega, som ildsjæl, som familiemenneske, men mest af alt som far og ægtemand. Vores tanker går til Jens Bos nærmeste i denne svære tid.

Æret være Jens Bos minde.

Ordet er ditMere Navne