Tip os log ind
Direktør i Visma Software, Mads Rebsdorf, roser de midtjyske virksomheder for stor fremgang i digitalisering.
Foto: Pr-foto

Midtjyske virksomheder har indhentet København på digitalisering

I løbet af det seneste år har virksomheder gjort betydeligt flere af deres processer digitale
21. januar 2019, 14.28

Opgørelse I en undersøgelse af graden af digitalisering blandt landets virksomheder har Region Midtjylland taget et stort skridt fremad og er nu på niveau med Hovedstaden. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Visa Software A/S, der står bag undersøgelsen Digital Index 2018.

Virksomhederne i undersøgelsen er blevet bedt om at forholde sig til, hvor mange af deres administrative og finansielle processer, som er digitale. Ifølge Visa Software er det værd at bide mærke i, at de midtjyske virksomheder er blevet ligeså digitale som dem i hovedstadsområdet.

Begge områder lander på 34 procent digitale processer, og det er en markant fremgang for midtjyderne, som sidste år kun var nået til 23,17 procent.

- Når virksomheder skal være konkurrencedygtige, så gælder det jo om at bruge tiden på dét, som virkelig batter - nemlig at finde nye kunder og passe godt på dem, man allerede har. Der er stort potentiale i at flytte mandetimer fra administration, som kan gøres smartere, over på opgaver som kan bidrage til at øge virksomhedens omsætning og kundetilfredshed, påpeger administrerende direktør Mads Rebsdorf.

Ordet er ditMere Erhverv