Tip os log ind
  • 1/: Jakop Kristensen fra Studsgård kørte en hjort ned ved et uheld, og hjorten overlevede ikke, og selvom det er nogle år siden nu, så husker han det stadig som en meget ubehagelig oplevelse. ?
    Foto: Privatfoto
  • 1/: Casper Rønhoff, 16 år, Brande: - Det var 1. oktober sidste år. Jeg kom kørende på min scooter klokken halv et om natten på vej hjem fra nogle venner. Der er skov på begge sider. Så var der et krondyr på vej over vejen, så jeg ville køre uden om den. Men så vender den rundt, og så kører jeg lige ind i røven på den. Min scooter ligger i den ene side af vejen, og jeg ligger i den anden side. Hjorten overlever, og Casper Rønhoff måtte en tur på skadestuen.
  • 1/: Kirsten Kronborg, 49 år, Sunds: - Det er et par år siden. Men det var på vej til arbejde om morgenen ved 7.30-tiden mod Holstebro. Der kommer et rådyr nede fra grøften, så jeg ser den ikke, før den er oppe på vejen. Den rammer fronten i venstre side, og så kurer den langs bilen. Jeg ringer til Falck om, at jeg har påkørt et dyr, og den er flygtet. De ringede efterfølgende til mig for at fortælle, at den overlevede, fordi jeg var så ked af det.
  • 1/: Jakob Kristensen, 21 år, Studsgård: - Det var sommeren 2016. Jeg havde lovet at hente to kammerater fra byen og køre dem hjem, så klokken seks om morgenen samlede jeg dem op i min bil. Da jeg havde sat dem begge af i Lind, kørte jeg hjemad, og da jeg kørte på Vesterlindvej, hvor der var meget tåget og diset, sprang der pludselig en mindre hjort - eller jeg tror faktisk, det var et dådyr - ud foran mig fra venstre side. Den kom ud fra kornet så jeg nåede overhovedet ikke at reagere og ramte dyret med venstre side af bilen, som fløj tilbage ud i rabatten. Jeg var meget chokeret. Bilen havde fået et ordentligt hak, og dyret, som var dødt, havde et stort hul i maven. Indvolde lå spredt i rabatten, så den havde fået et ordentligt skrald.

Midtjylland topper igen hjortepåkørsler: Tre trin for at undgå hjorte i trafikken

Det er sæson for hjortepåkørsler. Sidste år oplevede Dyrenes Beskyttelse en stor stigning af ulykker med hjorte. Læs hvordan tre lokale oplevede at påkøre en hjort ved at klikke gennem billederne herover
25. april 2019, 14.32

Midtjylland Det gælder om at se sig en ekstra gang til siderne, når man bevæger sig ud i trafikken i disse dage. Sidste år oplevede Dyrenes Beskyttelses...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere aoh.dk