Tip os log ind
Peter Skaarup.

Mette F. vil sætte udlændingeydelser op

09. maj 2019, 13.00

UDLÆNDINGEYDELSER Mette Frederiksen har gentagne gange sagt, at hun vil føre en stram udlændingepolitik. Alligevel afslører en kandidattest fra Altinget, at størstedelen af Socialdemokratiets folketingsmedlemmer erklærer sig »overvejende enige« i, at integrationsydelsen skal sættes op.

Ifølge kandidattesten deler både udlændingeordfører Mattias Tesfaye og formanden Mette Frederiksen den holdning, hvilket må siges at være bekymrende tæt på et folketingsvalg. For hvor står Mette Frederiksen og Socialdemokratiet egentlig i udlændingespørgsmålet?

Tja, kandidattesten indikerer, at man i hvert fald ikke rigtigt kan regne med det, der bliver sagt om, at Socialdemokraterne vil fastholde den stramme udlændingepolitik. Og hvad sker der, når S sættes yderligere under pres fra De Radikale og støttepartierne på venstrefløjen?

Svaret er simpelt: Vi risikerer, at Thorning-regeringens tårnhøje ydelser til flygtninge og migranter bliver genindført og Danmark igen bliver trækplaster for tusindvis af asylsøgere.

Ordet er ditMere Debat