Tip os log ind
Erik Sviatchenko og holdkammeraterne jubler over det danske mesterskab, som FCM sparkede i hus 2. pinsedag. Den stærke midtstopper har efterfølgende valgt at blive i hjerteklubben.
Foto: Tom Laursen

Medie: FCM køber Sviatchenko fri i Celtic

Mesterholdet og midtstopperen fortsætter samarbejdet til 2022, hævder TV3 Sport
25. maj 2018, 13.22

Fodbold Klubmanden Erik Sviatchenko bliver i FC Midtjylland. Det hævder mediet TV3 Sport på sin hjemmeside. Her fortæller sportskanalen, at FCM køber den 26-årige midtstopper fri fra den skotske storklub Celtic.

Ifølge TV3 Sport er der tale om en kontrakt gældende frem til sommeren 2022.

Erik Sviatchenko, der 2. pinsedag rundede 150 kampe for »ulvene« blev dansk mester med FC Midtjylland i 2015 - en bedrift, han og klubben gentog i den forgangende Superliga-sæson, der så sent som i mandags endte med guldfest på MCH Arena.

I januar 2016 solgte FCM netop Erik Sviatchenko til Celtic, men efter en periode som stamspiller mistede den tidligere danske landsholdsspiller sin plads hos de skotske mestre. Derfor valgte han i januar i år at lade sig udleje retur til FC Midtjylland.

Målet med halvsæsonen i det midtjyske var ifølge Sviatchenko selv, at han skulle spille sig tilbage i topform, inden der fra sommerpausen ville vente et nyt udlandseventyr. Den plan er foreløbig sat på standby med den forestående, permanente kontrakt hos de nykårede danske mestre.

Ordet er ditMere Sport