Tip os log ind
  • 1/: Folkebladet var med, da eksperter fra politiet og DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut gik i gang med at søge efter årsagen til den voldsomme brand, der raserede erhvervsbygningen på Fabriksvej 3D i Bording.
  • 1/: Hvis der har været anvendt brændbare væsker, så opsnuser politihunden Dino det. Hunden er et effektivt redskab til at bevise - eller afvise - brændbare væsker som en del af årsagen.
  • 1/: El-installationer er ofte skyld i brande, så det er et af de første punkter, der skal undersøges. For at bekræfte - eller afkræfte - elektricitet som brandårsag.
  • 1/: Branden fandt sted 27. december. At der er gået mange dage siden, er intet problem for efterforskningen, fortæller politiet.

Med politi og brandteknikere på jagt efter årsag til storbrand

En kold januarmorgen rykkede en gruppe brandteknikere - og en hund - til Bording for at hjælpe politiet med at finde årsagen til storbranden på Fabriksvej
17. januar 2019, 11.59

Bording Den hvinende lyd fra en drone flænser den ellers stille morgenluft. Efter få sekunder flyves højt nok til at kunne tage oversigtsbilleder af den...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Bording-Engesvang