Tip os log ind
Det lyse, lette og afslappede har afløst det mere højtidelige i den gamle restaurant, og det nyder værten, Bent Graakjær.

Madboom lukker kro- og spillestue

Westergaards Hotel satser på ny restaurant - lukker kro- og spillestue
02. september 2012, 15.02

- Det ærgrer mig da lidt at skulle lukke spillestuen, der gav gode penge til lokalsamfundet, men jeg sporede en tilbagegang, og jeg kan ikke stå med 70 kvadratmeter, der næsten ikke bliver brugt, og sige nej til gæster i restauranten.

Direktør på Westergaards Hotel Bent Graakjær tager imod i en nyindrettet restaurant på hotellet, og hvor spillestue og krostue måske var lidt dunkle og tætte, er her nu lyst og luftigt på en afslappet måde, hvor den hidtidige restaurant virker lidt mere højtidelig med stuk i loftet og tunge, røde møbler.

Ned ad bakke

Især spillestuen var god for Videbæk, for man kan vælge at give en del af overskuddet til lokalsamfundet i stedet for at betale en afgift, og det er kommet flere sportsklubber til gode.

- Men så ramte rygeforbuddet os. Det er, ligesom spilleautomater og tobak hænger sammen. Så kom den krise, som alle folk snakker om, og det er blevet meget populært at spille på nettet. Og så er vi blevet to om det (Bredgades Kiosk fik spillestue. red.) I krostuen kom der også færre. Mange af gæsterne er ældre, og flere er faldet fra, og der kommer kun få nye til, forklarer Bent Graakjær.

Når restauranten for alvor åbner i dag, er det med nyt menukort, hvor man selv kan kombinere retterne, så man får det kød, man vil have, sammen med den foretrukne sauce og kartoffel.

Ordet er dit