Tip os log ind
Mia Møldrup fortsætter karrieren i FIF, oplyser FCM.
Foto: Fcm

Møldrup færdig i FCM

Efter to sæsoner i FCM forlader Mia Møldrup klubben til fordel for FIF
04. august 2010, 18.51

Den unge bagspiller Mia Møldrup er ikke længere at finde i FC Midtjylland. Parterne er blevet enige om at ophæve samarbejdet, og Mia Møldrup fortsætter karrieren hos FIF, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det er med blødende hjerte, jeg forlader FC Midtjylland. Jeg har været utrolig glad for at være i klubben, og jeg har haft det fantastisk sammen med alle spillerne, trænerne og alle i klubben. Men jeg må kigge på, hvad der er bedst for min karriere, og for at fortsætte min udvikling, har jeg brug for at spille regelmæssigt på et højt niveau. Det får jeg mulighed for i FIF, og derfor var dette skifte nødvendigt, siger Møldrup.

Hun kom til det daværende Ikast-Brande Elite Håndbold i sommeren 2008 fra Team Esbjerg, men i sidste sæson blev det kun til fem kampe i ulvetrøjen.

Selvom sportsdirektør Frank Henriksen kommer til at savne højrebacken, så glæder han sig over at Mia Møldrup kan fortsætte på liga-niveau.

- Mia har nu været i klubben i to år, og gennemgået en fin udvikling. Hun har altid været topprofessionel omkring sin håndbold, og med sit gode væsen kommer vi til at savne hende. Men med tilgangen af Line Jørgensen var udsigterne til regelmæssig spilletid ikke gode, og Mia har brug for kamptræning for at tage det næste skridt i sin karriere. Derfor er vi glade for, at Mia kan fortsætte på højeste niveau hos FIF, siger Frank Henriksen.

Ordet er dit