Tip os log ind
  • 1/: Andalusien kaldes også Spaniens vilde hjerte - og her er mange oplevelser i vente.
  • 1/: Vi besøger naturligvis også det mauriske palads Alhambra i den smukke by Granada. Det imposante slot er bygget i 1300-tallet - oven på ruinerne af en gammel fæstning.

Læserklubben: Andalusien - spansk, smuk og kulturel

Dejlig rundrejse med besøg i Málaga, Granada med Alhambra, autentiske Albaicin, Gibraltar, sherrybyen Jerez, Sevilla, Córdoba og meget mere. Vi rejser 20.-27. maj
27. januar 2019, 14.45

Bienvenido - velkommen til et ægte spansk eventyr!

Spanien er muligvis en turistmagnet, men landet er også et af Europas mest betydningsfulde kulturlande med en rig og fascinerende historie. Andalusien udgør en broget mosaik med bidrag fra grækere, fønikere, romere, gotere, maurere og sigøjnere, der alle har påvirket den lokale, spanske kultur.

Andalusien har det hele. Her ligger idylliske hvidkalkede landsbyer strøet ud over det billedskønne landskab. Kulturrige storbyer, velsmagende vine og et skønt sydspansk køkken venter. På denne spændende rundrejse oplever vi ældgamle traditioner, afvekslende skønhed samt besøg ved nogle af landets største seværdigheder.

Programpunkter

Giba Travel er teknisk arrangør, og gruppen flyver fra Billund direkte med Norwegian til Málaga - mandag aften. Ankomst i Malaga over midnat klokken et, hvorefter vi tager direkte til det centraltbeliggende hotel.

Programmet i meget korte træk:

Tirsdag: Måske vi tillader os at sove lidt længe, inden vi med rejselederen tager ud for at bese Málaga med alt hvad dertil hører.

Fælles middag om aftenen og overnatning.

Onsdag kører vi til Granada, hvor vi skal besøge den imponerende Alhambra Palace, et af de smukkeste arabiske paladser i den vestlige verden. Efter frokost en tur gennem autentiske Albacin, kendt for sine karakteriske huse og imponerende udsigt. Turen slutter ved det fascinerende sigøjnerkvarter Sacramonte.

Middag og overnatning i Málaga.

Torsdag kører vi til Gibraltar, der i de sidste 300 år har været på britiske hænder. Herfra til Tarifa, Europas sydligste fastland og blot 14 kilometer fra Afrika.

Turen går nu til den charmerende havneby Cadiz med de mange pastelfarvede huse.

Fælles middag og overnatning.

Fredag: Nord for Cádiz ligger Jerez, sherryens by. Den besøger vi inden vi kører til Sevilla. Byen har den smukkeste tyrefægterarena i verden, og den skal vi se. Flere af Spaniens byer har afskaffet tyrefægtning, men i Sevilla fortsætter tradtionen med fuldt hus hver søndag i sæsonen.

Middag og overnatning i Sevilla.

Lørdag helligerer vi os Sevilla, hvor der er nok at tage fat på. Vi går gennem de romantiske gader med fornemme palæer og huse, der vidner om de spanske købmænds velstand. I en periode var byen faktisk verdens rigeste by.

Middag og overnatning i Sevilla.

Søndagens udflugt går til Córdoba, hovedstad i mauernes Andalusien. Vi finder en af datidens største moskeer, som er blandt middelalderens mest imponerende bygningsværker. Slentretur i det historiske centrum, som er utrolig godt bevaret.

Middag og overnatning i Sevilla.

Mandag kører vi atter mod Málaga, hvorfra vi skal flyve om eftermiddagen direkte tilbage til Billund.

Inkluderet i prisen

Prisen for denne rundrejse i et meget smukt område af Spanien koster for avisens abonnenter 7995 kroner. Eneværelsestillæg på 1150 kroner.

I prisen er inkluderet:

Fly Billund-Malaga t/r inklusive bagage

Transfer

Syv overnatninger med morgenmad

Seks middage

En frokost

Vingårdsbesøg

Entré til Alhambra

Udflugter i følge program

Dansk rejseleder

Se det store program på www.læserklubben.dk

Ordet er dit