Tip os log ind
  • 1/: Svend Aage Madsen disker op med mange interessante historier fra protokoller og andre kilder, men han har også plads til små undringer undervejs i bogen. Som for eksempel denne mystiske gravsten på kirkegården, hvor der bare står »MAND«. - Hvis du vidste, hvor meget jeg har gravet i det! Men der var simpelthen ikke nogen, der kunne give en forklaring, før jeg fik kendskab til den udlægning, som nu afdøde Elvin Lillelund skulle være kommet med: At bogstaverne skulle stå for Mariane Nielsdatter. Det er nok det nærmeste, vi kommer sandheden, tror jeg. Og det er også en god historie, siger forfatteren. ?
    Foto: Svend Aage Madsen
  • 1/: På bogens forside ser man Timring Sogneråds segl. Det tog forfatteren mange overvejelser, før han fandt den rette forside, som rummer hele bogen og ikke blot konkrete personer eller hændelser. - Hver gang dette segl blev placeret på et stykke officielt kommunalt papir, havde det i en eller anden grad indflydelse på kommunens generelle virke og dermed også i mange tilfælde på den enkelte beboers tilværelse, fortæller Svend Aage Madsen om valget af forsideillustration. ?
    Foto: PR-Foto

Lokalhistorien om Timring rækker ud af sognet

Den nye bog om Timrings historie har fået en god modtagelse, også uden for lokalområdet
03. december 2017, 07.14

TIMRING Fra skolekørsel, brandfogeder og Brugsen til skatteopkrævning, kirkegårdsmystik og »fastfoodæraen«, der sluttede omkring 1995. Den nye bog om Timrings...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind