Tip os log ind
Lone Børlum, formand for LO Herning-Ikast. ?
Foto: Tom Laursen

LO kommer rundt med kampagnebilen

10. april 2019, 17.33

HERNING/IKAST LO Herning-Ikast har ligesom ved sidste folketingsvalg anskaffet en kampagnebil, som under den kommende valgkamp besøger mindst 21 steder i de to kommuner, sektionen dækker.

Køreplanen træder i kraft, lige så snart valgdatoen er kendt, og i løbet af de følgende tre valgkampsuger kommer den overalt fra Sørvad til Nørre Snede, og den gør blandt andet holdt på torvepladser og foran butikscentre.

- Formålet er at møde så mange vælgere som muligt og fortælle dem om de temaer, som vi som lønmodtagere mener, at den næste regering skal tage sig af, siger Lone Børlum, formand for LO Herning-Ikast, i en pressemeddelelse.

Hun nævner emner som værdig tilbagetrækning, flere faglærte, arbejdsmiljø, social dumping og indsatsen for at stoppe besparelserne på uddannelse og vores velfærd.

Ikke kun for LO

Lone Børlum forklarer, at den lokale fagbevægelse også prioriterer at markere sine synspunkter frem mod det kommende EU-valg.

- Vi vil sikre os mest mulig indflydelse på, i hvilken retning Europa skal gå de kommende år, så lønmodtagernes interesser fortsat sikres i EU, siger Lone Børlum.

Hun fortæller, at kampagnebilen ikke er forbeholdt LO's egen valgturne, men også kan bookes af andre.

- LO støtter hverken kandidater eller partier. Men kampagnebilen skal selvfølgelig bruges så meget som muligt, så derfor bliver den også stillet til rådighed for de lokale fagforeninger og de politiske partier og EU-kandidater, der traditionelt taler lønmodtagernes sag, siger Lone Børlum.

Ordet er ditMere Herning