Tip os log ind
 • 1/: Den brede befolkning har for alvor fået øjnene op for Maria Rich i rollen som Anna Berg Hansen i DR-serien »Bedrag«. Det er en rolle, som efter skuespillerens mening peger på en ny udvikling, hvor man giver plads til mere nuancerede fortællinger om det at være kvinde.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg gør mig umage for, at hver dag giver mening. Meget får jeg foræret gennem min mand og vores børn, men jeg sørger også for hele tiden at have gang i projekter, jeg brænder for, siger Maria Rich.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Der kan komme en større rummelighed i vores samfund, hvis vi ligesom gør os den anstrengelse at forstå hinanden. Det er i hvert fald det, jeg selv bestræber mig på at gøre - både på mit arbejde og i mit privatliv, siger Maria Rich.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Hvis jeg kan mærke, at her er noget, der betyder noget for mig, eller her er der en ild, der brænder, så forfølger jeg det, siger Maria Rich.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Kvinder, der gør noget. Kvinder, der handler. Kvinder, der er hele mennesker. Den slags har der ikke været meget af hidtil, og når Anna Berg Hansen er så populær, så er det jo blandt andet, fordi hun rammer noget, vi har manglet at se, siger Maria Rich om sin rolle i tv-serien »Bedrag«.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg har lyst til at fortælle ægte historier, og dem har der - lidt fir­­kantet sagt - ikke været så mange af til kvinder på film, mener den 45-årige skuespiller Maria Rich.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Noget af det, Maria Rich elsker ved at være skuespiller er samarbejdet med kollegerne. Det er nemlig livsbekræftende hver dag at blive mindet om, hvordan man kan gøre hinanden bedre, hvis man gør sig umage, mener hun.
  Foto: Carsten Lauridsen

Lev, elsk og vær modig

Skuespiller Maria Rich insisterer på at gå efter det, der gør hende nysgerrig, tændt eller en lille smule skræmt. Derfor sagde hun ja til rollen som storkriminel bankrådgiver i tv-serien »Bedrag«
23. marts 2019, 14.54

Da Maria Rich i ugerne op til premieren på teaterstykket »Mixdouble« cyklede hjem fra prøverne, havde hun tit næsten ondt i maven. Noget af det skyldtes ømme...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Navne