Tip os log ind
Danmarks ældste boyband Tørfisk starter efterårsprogrammet i RemisenBrande. ?PR-foto

Ældste boyband med vigende hårgrænse

RemisenBrande lægger efteråret ud med Tørfisk
24. juni 2018, 17.45

brande Efterårets program starter fredag 10. august i RemisenBrande med intet mindre end soundtracket til Vestjylland, nemlig Tørfisk, der også kalder sig selv Danmarks ældste boyband.

Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Tørfisk forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen.

Tørfisks koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte.

For når man har et helt »Vesterhav« af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: »at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne«, som netop de gamle numre er bygget op over.

Tørfisk udkom i 2017 med en ny CD »Vi ligger vandret«, som er nummer 19 i rækken. Det blev også året, hvor sangene blev udgivet på kassettebånd, - i disse moderne tider, et helt »nyt« fænomen. Alle de nye sange fra CD'en er siden kommet med fra scenen og publikum synger med, hvilket fortæller at de nye sange også er »godkendt«

Ordet er ditMere Brande