Tip os log ind
Landboungdommens DM i traktortræk bliver i år afgjort på arenaen i Brande. ?
Foto: Henrik Ole Jensen

Landboungdom holder DM i Brande

LandboUngdoms DM i traktortræk bliver i år holdt i samarbejde med Danish Tractor Pulling
01. maj 2019, 11.52

brande DM i traktortræk lørdag 7. september bliver en endnu større fest, end det plejer at være. LandboUngdoms sydlige regioner - Vejle, Fyn, Sønderjylland og Ribe - er værter, og de har valgt at holde stævnet sammen med European Championship, der arrangeres af foreningen Danish Tractor Pulling (DTP).

LandboUngdom-trækkerne får deres egen bane på traktortrækbanen i Brande og vil køre, samtidig med at de europæiske mesterskaber for specialbyggede traktorer køres på banen ved siden af.

Masser af action at se på

- Der bliver fuld action for tilskuerne, og der kommer hele tiden til ske noget inde på banerne. Jeg tror, det bliver et rigtig fedt stævne, siger Jimmy Pedersen, der er formand for DM i traktortræk.

Søndag 8. september fortsætter European Championships, og arrangørerne forventer, at dobbeltarrangementet vil tiltrække cirka 7000 tilskuere i løbet af weekenden.

- Jeg er rigtig glad for, at DTP's nye bestyrelse ser muligheder i at arbejde sammen med LandboUngdom, siger Jimmy Pedersen i en pressemeddelelse.

Glade for samarbejdet

Han bliver suppleret af DTP's formand:

- Vi er glade for samarbejdet. Vores tilskuere får ekstra underholdning, og så kunne LandboUngdom-trækkerne måske være dem, der i fremtiden havde lyst til mere og begyndte at køre i DTP, siger Steffan Stub Jensen.

Ordet er ditMere Brande