Tip os log ind
 • 1/: Jimmi Ladekjær og de andre dyrepassere er glade for de tusindvis af brugte juletræer, som Jyllands Park Zoo har fået foræret - og det er lamaerne tydeligvis også.
 • 1/: Ikke kun privatpersoner kommer forbi med traileren fyldt med kvarterets aflagte juletræer; også Bilka har leveret 300 graner, som ikke blev solgt før jul. I første omgang læsses de mange træer af på parkeringspladsen foran Jyllands Park Zoo.
  Foto: Henrik Ole Jensen
 • 1/: Mens lamaer nipper til juletræerne, og geder nærmest spiser rub og stub, sætter andre af dyrene i Jyllands Park Zoo mere pris på granerne som adspredelse eller materiale til at bygge huler af.
  Foto: Henrik Ole Jensen
 • 1/: Når Jyllands Park Zoo 14. april - palmesøndag - åbner for en ny sæson, bliver det med et nybygget, 400 kvadratmeter stort indgangsparti, hvor man både vil kunne købe billetter, souvenirs, is og slik.
  Foto: Henrik Ole Jensen
 • 1/: »Må vi få jeres brugte juletræer?« spurgte Jyllands Park Zoo julemorgen på Facebook. »Vores dyr vil elske det. Nogle vil synes, det er en rigtig lækker julegave, andre vil synes, det er nogle super sjove legeredskaber,« hed det videre i opslaget.
  Foto: Henrik Ole Jensen
 • 1/: Jyllands Park Zoo har i år eksisteret i 50 år og er efterhånden blevet en af områdets allerstørste turistattraktioner. Den nye indgangsbygning skal blandt andet rumme billetsalg for de årligt 160.000-170.000 gæster.
  Foto: Henrik Ole Jensen

Lamaer og geder i Haunstrup kan gnaske i brugte juletræer - måske lige til påske

De næste måneder får dyrene i Jyllands Park Zoo gavn af flere tusinde brugte juletræer, som midt- og vestjyder læsser af på p-pladsen
07. januar 2019, 07.33

HAUNSTRUP De glæder sig i denne tid - dyrene i Jyllands Park Zoo ved Haunstrup. Siden jul har tusindvis af aflagte juletræer hobet sig op på dyreparkens...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Herning