Tip os log ind
Me and Maria kommer til Fonnesbæk Kirke og giver kyndelmissekoncert.
Foto: Privatfoto

Kyndelmissekoncert i kirken

05. februar 2019, 12.38

ikast Torsdag 7. februar er der kyndelmissekoncert i Fonnesbæk Kirke.

Det bliver en koncert, hvor duoen Me and Maria sørger for smuk musik og stemningsfuld lyssætning.

Me and Maria skriver sange i den blide popgenre med et folkeligt, nordisk strejf. Deres koncerter er ofte beskrevet som bevægende og en mulighed for at nyde eftertænksomhed i en travl tid.

Me and Maria består af Maria Anna Rosenberg på vokal og keyboard og Johannes Pehrson på basguitar og vokal.

De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken - Maria Anna Rosenberg med baggrund i musical og kirke, og Johannes Pehrson i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

- Med vores musik forsøger vi at skabe plads. - plads til alle følelser, også de svære. Vi tænder lys i mørket og glæder os meget til aftenen, siger Maria Anna Rosenberg i en pressemeddelelse.

Duoen udgav I 2017 deres første EP »The Beauty of Allowing All the Sad Songs« og har siden udgivet en lang række danske singler.

Denne vinter har de travlt med at indspille deres længe ventede danske album, som udkommer til foråret. Koncerten på torsdag har på programmet duoens egne sange, samt kendte titler.

Man kan forvente en aften med masser af nærvær og høj kvalitet.

Ordet er ditMere Kirke