Tip os log ind
Administrerende direktør Jens-Peter Poulsen står i spidsen for 300 ansatte i Kvik, hvor langt størsteparten er ved hovedkontoret i Vildbjerg.
Foto: Henrik Ole Jensen

Kvik løfter overskuddet til 161 millioner

Vildbjerg-virksomheden offentliggør nyt rekordregnskab og er nu vokset 52 procent på fire år
25. april 2019, 08.59

Regnskab Køkkenproducenten Kvik har torsdag morgen offentliggjort rekordregnskab, og det er nu fjerde år i træk. Omsætningen hos Vildbjerg-virksomheden voksede i 2018 med 7,1 procent til 1,41 milliarder kroner. Resultatet før skat er i samme periode vokset med 30,2 procent til 161,6 millioner kroner.

Væksten er ifølge en pressemeddelelse fra Kvik drevet af fortsat produktinnovation, effektiv markedsføring og store investeringer i at åbne 12 nye butikker samt redesign af eksisterende butikker.

- Vi er meget stolte over, at vi på fire år er vokset med hele 52 procent. I 2018 skabte vi en vækst i salget på 7,1 procent i et marked, der fortsat er præget af svag vækst. Vores butikker oplever fremgang i antal besøgende, og flere end 50.000 kunder bookede online et personligt møde i en af vores butikker, siger Jens-Peter Poulsen, administrerende direktør hos Kvik.

Kvik er i dag repræsenteret i 10 lande med flere end 150 butikker.

Læs mere om regnskabet og Kviks planer for Vildbjerg i Herning Folkeblad torsdag.

Ordet er ditMere Erhverv