Tip os log ind
Lisbeth Holstein Jessen er frem til november konstitueret direktør for psykiatri- og socialområdet, praksisområdet samt kommunesamarbejdet i Region Midtjylland.
Foto: Pr-foto

Konstitueret direktør til psykiatri og kommunesamarbejde

20. marts 2019, 19.31

Hospitalsvæsen Fra 1. april og frem til cirka 1. november bliver hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen, Regionshospitalet Horsens, konstitueret koncerndirektør i Region Midtjylland.

Forretningsudvalget i Region Midtjylland konstitueret hende som koncerndirektør med særligt ansvar for psykiatri- og socialområdet, praksisområdet samt kommunesamarbejdet. Det sker i forlængelse af, at den nuværende koncerndirektør på området, Christian Boel, fratræder 31. marts for at blive regionsdirektør i Region Nordjylland.

Konstitueringen sker med forbehold for, at regionsrådet senere på måneden godkender beslutningen.

- Jeg glæder mig over, at Lisbeth Holsteen Jessen har takket ja til i en periode at løfte opgaver i direktionen. Med Lisbeth får vi erfaren leder, der har et godt kendskab til indholdet i stillingen. Jeg er sikker på, at både psykiatri- og socialområdet, praksisområdet samt kommunesamarbejdet vil være i gode hænder hos hende, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S) i en pressemeddelelse.

Stillingen som koncerndirektør vil blive slået op i løbet af august.

Ordet er ditMere Navne