Tip os log ind
  • 1/: 13-årige Iben Toft Kjær og mor Maike Toft Kjær prøver andendagstøjet, der skal luftes når alle Brandes 7. klasser i maj skal holde blå mandag sammen.
  • 1/: Invitationen er ganske specielt. Det forestiller en iPhone, hvor Iben har skrevet en sms og inviteret til konfirmation. Det har Iben bestemt. - Jeg er jo nok lidt mobilafhængig, og invitationen skulle gerne være »mig«, siger hun. ?
  • 1/: Iben Toft Kjær har skullet tage mange beslutninger i forbindelse med afholdelsen af sin konfirmation. Men det har været i et roligt tempo, så hun har kunnet tænke over tingene. Nu glæder hun sig bare.
  • 1/: Konfirmationskjolen er nøje udvalgt. Iben har i højere grad brugt sin iPad i sin søgen efter den perfekte kjole især Instagram og Pinterest har været populære til det formål.
  • 1/: Der er ikke trosbekendelsen, som Iben og klassekammeraterne skal citere på konfirmationsdagen - selvom hun fremhæver, at hun altså godt kan den. Hun skal i kirken ganske kort fortælle, hvor Johannes Døberen blev døbt - nemlig i Jordanfloden.

Kommende konfirmand: Dagen, hvor jeg er midtpunktet

Alt skal times og tilrettelægges, når der skal holdes konfirmation. Kom med indenfor hos familien Toft Kjær i Brande
16. april 2018, 18.54

BRANDE Sæsonen er gået ind, og jagten på den perfekt kjole er for de fleste unge piger for længst afsluttet. Sådan er det hvert år på denne tid, kort inden...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Brande